Začínáme nový školní rok 2018/2019

04.09.2018 22:08

Krásný dobrý den,

 

měl jsem drobné technikcé problémy s aktualizací webu, ale povedlo se je zažehnat, takže s drobným zpožděním mohu web aktualizovat na nový školní rok 2018/2019.

 

Webové stránky nově obsahují rozpis termínu keramiky na první pololetí školního roku 2é18/2019. Zahajovací hodina bude v sobotu 15.9. v keramické dílně Střediska volného času v Mostě (pro nově příchozí najdete v záložce Kontakt bližší infomrace jak se k nám dostanete). jsem rád, že jsme i nasnové pololetí mohli zachovat stávající nastavené podmínky co se týká plateb kurzovného a stejně tak plateb za materiál. Nemění se ani čas - keramika bude probíhat od obvyklé 9. hodny do 12. hodiny vždy v sobotu v intervalu 14 dní.

 

Chtěl bych poprosit nepravidelné návštěvníky, aby mi případně potvrdili jejich plánovanou účast na zahajovací hodině. Momentálně mám zprávy s SVČ, že nastavená kapacita 15 pravidelných účastníků je plně obsazena. Rád bych proto věděl jaký bude zájem, abych si zajistti dodatečnou kapacitu z vedlejších místností :-).

 

Rád bych také upřesnil, že zahajovací hodina se potkala s akvarijními trhy, takže prosím sejděme se před budovou nejpozději v 8:55, abychom pak společně prošli a předběhli obvyklou frontu. Pokud dorazíte později, nestujte ve frontě a neplaťte vstupné! Paní u kasy bude informována, aby Vás pustila bez placení a přednostně, jelikož jdete na keramiku. V případě nouze volejte 603 399 232 :-)....

 

Každopádně prázdniny nám utekly jako voda a čeká nás dozajista spoustu práce :-). velice se těším, až se po prázdninách uvidíme a začnete tvořit velkolepá díla s nasbíráne inspirace z letních dní.

 

Prozatím se mějte hezky, Michal Tecl